Yardım - Arama - Uyeler - Takvim
Tam Gorunum: Clubturk.net 1. Seo Yarışması Başvuruları Başlamıştır
Clubturk.Net > Her Telden > Genel // Off Topic
ismaiL
Clubturk.net 1. Seo yarışması başvuru şartları ve yarışma detayları;

Yarışma başlama tarihi 1 Eylül ve 4 ay sürecektir.

Yarışma ödülleri;

1. Yarışmacı
250 Ytl para ödülü
50 ytl kredi ( Aktifhosting.net )

2. Yarışmacı
100 ytl para ödülü
25 ytl kredi ( Aktifhosting.net )

3. Yarışmacı
50 ytl para ödülü
25 ytl kredi
( Aktifhosting.net )

4. Yarışmacı
25 ytl kredi
( Aktifhosting.net )

5. Yarışmacı
15 ytl ( Aktifhosting.net )

Yarışmaya katılıcak kişiler yarışmaya katılacağı alan adlarını bana pm olarak bildirmeleri gerekmektedir , yarışma listesi bu başlıktan yayınlanacaktır.

Yarışma Kuralları;
  • Yarışmaya katılacak siteler adult,warez ve illegal içerikli olamaz ve bu tip sitelerden link alamaz
  • Verilen sponsor linkleri sitelerinden kaldıramaz
  • Diğer yarışmacı arkadaşları etkileyecek girişimler yapamaz
Bu kuralları ihlal eden yarışmacılar uyarı almaksızın yarışmadan diskalifiye edilecektir.

Yarışma Amacı;

Yarışma amacı verilen anahtar kelimede google'de 1. sıraya çıkmaktır yarışma 4 aylık periyottan ibarettir ve yarışma tarihinden itibaren her ay 1. olan yarışmacı 1. puan alıcaktır ve 4 aylık periyot sonunda en çok puanı alan 5 yarışmacı yukarıda yazılı olan ödüllere hak kazanacaktır.

Anahtar kelime ve sponsor linkler yarışma günü bu başlıktan duyurulacaktır.

Yarışmaya sponsor olup linklerini yayınlatmak isteyen ve yarışmaya katılmak isteyen kişiler şu andan itibaren baş vurabilirler.

Ayrıca katılmak isteyen kişiler eğer isterlerse yarışma sürecinde 500 mb Hosting sağlıyoruz.

subdomain ,
blogspot vs.. ücretsiz domainlerlede katılınabilir.

Kontrol Linki;
http://66.249.93.147/search?hl=tr&clie...tnG=Ara&lr=

Anahtar Kelime;
KOD
Clubturk-1. Seo Yarışması

Sponsor Linkler;
KOD
<a href="http://www.nazarweb.com.tr" title="Dedicated - Co-location" target="_blank">Nazarweb</a>
            <a href="http://www.radyom.net" title="Radyo,canlı radyo" target="_blank">Canlı Radyo</a>
            <a href="http://www.clubturk.net" title="Teknoloji Merkezi" target="_blank">Clubturk.net</a>

CLD
ooo smile.gif hayırlı olsun ilk başvuru benden tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum
Özlem
herkese hayırlı olsun ve şimdiden tüm katılımcılara başarılar.
Cres
Tamda bu olayı düşünüyordum acaba iSmail e yansıtsam mı diye gerçekten çok güzel yarışma güzel olucak smile.gif

Tagı sadece ismail biliyor arkadaşlar bu arada yöneticiler katılıcak mı ?

Kolay Gelsin.
ismaiL
tabiki yöneticilerde katılabilir
Cres
Kural dışı konular silinmiştir.

Bilmediğiniz konular ile ilgili "arama" bölümünü kullanabilirsiniz.

Teşekkürler
ismaiL
Ayrıca katılmak isteyen kişiler eğer isterlerse yarışma sürecinde 500 mb Hosting sağlıyoruz.

Yapmanız gereken tek şey yarışma başvurusu yaparken hosting istediğinizi belirtmektir.
Özlem
ALINTI(ismaiL @ Aug 14 2008, 07:45 PM) *

tam donanım sınırsız destek vallahi süper.
Cres
Varmı böyle seo yarışmasında tüm üyelerin yardımına koşan yardımsever bir şirket. happy.gif
Özlem
ALINTI(Cres @ Aug 14 2008, 08:03 PM) *
Varmı böyle seo yarışmasında tüm üyelerin yardımına koşan yardımsever bir şirket. happy.gif

bundan iyisi can sağlığı daha ne olacak;) ayrıca daha önce düzenlenmiş olanlarda ortada huh.gif
PerL
güzel uygulama katılacak kişilere başarılar dilerim , önce kendime tabi smile.gif
BuRHaN
Bende Katılam bakalım nasılsa 1. olacaz ama genede katılak biggrin.gif

ismaiL
Baş vuruların beklentiden yüksek olması sebebi ile yarışma tarihi geriye çekilecektir yarışma tarihini gün içinde bu başlıktan yayınlanacaktır.
RooT`s
Hadı bakaLım hayırlısı arkadaslar basarıLar wink.gif
Bebex
Öncelikle böyle bir organizasyon için ismail'i rebrik ediyorum yarışmacılarada başarılar diliyorum
ismaiL
Bana gelen bir kaç soruyu yanıtlayım bu başlıkta

1: Yarışmacılar her ay 1 puan alırsa 2.3.4. nasıl belli olacak
Cevap: Tüm sitelere sistematik şekilde krediler verilecek ve sıra numarasına göre aldığı puan kredisinden düşülecektir ve 4 ay sonunda en düşük puan olan kişi kazanacaktır.

yani 10 sıradaki kişi 10 puan alıcağı için kredisinden daha çok puan düşücektir mantık budur
Goxxip
değişik bir sistem ama mantıklı smile.gif
Liily
Benim de aklıma geldi. Kendim düşündüğüm böyle puanlamalarda bu mantığı çok kullanırım. Yarışma mantığı oldukça güzel. Ben de katılmak istiyorum. Fakat istediğimiz kadar siteyle katılabiliyor muyuz?
ismaiL
tabiki pm de söz konusu siteleri belirtmeniz yeterlidir ancak bir kişi bir ödül alabilir belirteyim
Fakdordes
Pm gönderdim smile.gif Bu arada herkese basarilar dilerim wink.gif
Casper
hoş geldiniz başarılar
CLD
Clubturk-1. Seo Yarışması

Buyurun Buda benim smile.gif
Cres
Benim forum hata verdi seosu tekrar kurucam bugun yoksa ilerde biryerdeydim dün akşam yazsaydım tongue.gif
ismaiL
Yarışmacı Listesini bu başlıktan takip edebilirsiniz
http://www.clubturk.net/Clubturk-1-Seo-Yar...tesi-t6985.html

Detaylı Yarışma kurallarını bu başlıktan takip edebilirsiniz.
http://www.clubturk.net/Clubturk-1-Seo-Yar...tesi-t6985.html

Sponsor linklerde ufak bir değişiklik oldu lütfen aşağıda verdiğim linkten kontrol ederek en geç 1 eylül tarihine kadar sitenize koyunuz.
http://www.clubturk.net/Clubturknet-1-Seo-...stir-t6965.html
BuRHaN
şu anlık 1. cilik ve 2. ciligi kapmış durumdayım inşallah boyle devam ederim başarımın devamını diliyorum. Tüm yarışmacılara başarılar smile.gif

İsmail dai şunuda unutma Tek rakibim THY deil Sensin biggrin.gif
PerL
4 aylık uzun bir maraton var dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence
Casper
ALINTI(BuRHaN @ Aug 17 2008, 08:36 PM) *
şu anlık 1. cilik ve 2. ciligi kapmış durumdayım inşallah boyle devam ederim başarımın devamını diliyorum. Tüm yarışmacılara başarılar smile.gif

İsmail dai şunuda unutma Tek rakibim THY deil Sensin biggrin.gif

ismail abi nasıl senin rakibin olacak yarışmada yokki olsa zaten 1. olurdu smile.gif
KraL
benim favorim kanka.gen.tr smile.gif CLD çok çalışkan araştırmacı ve akıllı biridir kendisini kısa sürede çok geliştirdi bu periyodun sonunda sanırsam 1. kanka.gen.tr olacak
BuRHaN
KraL beni tanıyan tanır nasıl birisi oldugumu bilir yani inat ettimi kimse önümde duramaz ben ugraşamıyorum nette fazla duramıyorum anlıcagın siteyi kurdum ertesi gün 1. sıraya oturdum bu yeterli sanırım üstüne düştügümde neler yapacagımı siz anlayın artık İsmail beni çok iyi tanır nekadar azimli oldugumu o bilir kolay gelsin herkese smile.gif
PerL
konuşmak için erken çok güçlü siteler var yarışta smile.gif
Mr.CriMin@L
ben daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyim bnmde forumum var hemde aktifhosting den ama bilmiyorm katılsammı sitenin gidişatı cok iyi 18 gunde forum 13.000 i gecti huh.gif bana birz ayrıntılı bilgi verecek oln bana msnden ulaşabilirmi? profilimde var
Casper
ALINTI(Mr.CriMin@L @ Aug 22 2008, 07:05 AM) *
ben daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyim bnmde forumum var hemde aktifhosting den ama bilmiyorm katılsammı sitenin gidişatı cok iyi 18 gunde forum 13.000 i gecti huh.gif bana birz ayrıntılı bilgi verecek oln bana msnden ulaşabilirmi? profilimde var

Clubturk-1. Seo Yarışması anahtar kelime bu bu kelimede üst sıralara çıkmaya çalışacaksın baş vuru ıcınde alan adını ismail abiye pm olarak atman yeterli
Gece_Mavisi
Merhaba Arkadaşlar Herkese Başarılar Dilerim.
BlueBeyn
yarışa gireli 10 saat gibi birşey oldu (: 7 sıra güzel inş. daha iyi oluruz. bir sorum olucak bir site ilk 3 sırada oldu 3 ödülüde alıyormu ?
ismaiL
ALINTI(BlueBeyn @ Aug 24 2008, 06:47 PM) *
yarışa gireli 10 saat gibi birşey oldu (: 7 sıra güzel inş. daha iyi oluruz. bir sorum olucak bir site ilk 3 sırada oldu 3 ödülüde alıyormu ?

Bluebeyn bir alan adıyla ancak bir sonuç alınabilir.
Cres
İlgilenemedim işlerim vardı güncel tutamadım 3.cü sayfaya akmışım :)Yarın devam edeceğim.
BuRHaN
Bende bi düzen tutturamadım sürekli sandbox yiyorum deli oldum hem pr1 veriyo hemde neden sandbox atıyo anlamadım googlede kafayı yedi smile.gif neyse yeni bir site ve yeni bir tasarımla tekrardan giriyorum aranıza bugun başladım 2 3 gun sonra girer googleye umarım iyi bir sonuç alırım kolay gelsin herkese.
Erhan
Yarışmaya bende katıldım smile.gif
Clubturk.net 1. Seo yarışması
Casper
hayırlı olsun erhan umarım başarılı olursunuz.
Erhan
Herkeze başarılar umarım iyi sonuç alırım
ismaiL
Bunun hakkında zaten gerekli duyuru yapıldı söz konusu linklerini koydugumuz siteler 2.Clubturk seo yarışması sponsorlarıdır , 1. yarışmamız sadece nabz ölçmek ve test amaçlı yapılıyor asıl bomba 2. seo yarışmasında patlıycak dilerseniz sizde sponsor olabilirsiniz.
PerL
ismail henüz yarışma başlamadı bence sponsor lınkler 2. seo yarışması başlayınca konulsun ? zaten yarışmaya sponsorlar katılamıyor ? sprun olabilir bence böyle yapın
BuRHaN
Kısa bi aradan sonra tekrardan 1. ligi kapmış durumdayım Yeni domainim olan www.Damlareklam.Com googleye girdigi gun direk zirveye oturdu ve dahada geliştirip 1. ligi bırakmayı pek düşünmüyorum inşallah hep böyle devam eder. Herkeze Başarılar.
Erhan
Tebrikler smile.gif
Cres
Tüm arkadaşları performanslarından dolayı tebrik ederim.
Sniper
2 gundur burdayım yarışmayı yeni gördüm smile.gif ismail süpersin abicim hastayım sana
Bu, bizim Ana icerigimizin "lo-fi" yani Resimsiz, Sade gorunumudur. Ana icerigimizi, daha fazla Bilgi ve Resimlerle gormek icin LutfenBuraya Tiklayin.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.
Web Stats